POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Hulpmiddelen

Over framing en waarden in communicatie:
  • Een praktische en toegankelijk geschreven toolkit voor goede doelen en fondsenwervers ontwikkeld door de Common Cause, deze toolkit benadrukt het belang van frames en waarden in communicatie aan de hand van praktijkvoorbeelden, en geeft advies aan goede doelenorganisaties over hoe ze bepaalde waarden kunnen activeren en versterken.
  • Een online communicatie toolkit over framing ontwikkeld door Wilde Ganzen, waarin wordt behandeld hoe je communicatie over ontwikkeling op de best mogelijke manier benadert, welke keuzes maak je en welk effect heeft dat op je publiek? De toolkit biedt praktische tips en trucs voor communicatie en fondsenwerving en is bedoeld voor 4de Pijlers en particuliere initiatieven.
  • Een communicatie toolbox over frames en waarden (klik op Engels in de pagina voor de Engelse versie) ontwikkeld door CISU. De toolbox introduceert de theorieën over frames en waarden en dient tevens als een praktische handleiding voor communicatiewerkzaamheden, inclusief constructieve communicatie en andere werkwijzen.

Over constructieve communicatie:

Over communicatie campagnes:
  • Game On! A Practical Guide to Campaigning" is een handboek ontwikkeld door de "Make Fruit Fair!"-Campagne. Het is een boek vol praktische instructies die je helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van je eigen campagne. Het boek geeft praktische informatie over campagne strategieen en geeft suggesties voor creatieve manieren om campagne te voeren.